Lets Encrypt bij DeployServer

DeployServer biedt verschillende soorten hostingpakketten aan die u kunt gebruiken om uw website online te zetten. Onze hostingpakketten kennen diverse grote verschillen, maar de pakketten hebben in ieder geval één ding gemeen. Welk pakket u ook afsluit bij DeployServer, u krijgt hier altijd gratis Lets Encrypt bij. Wat dit precies inhoudt en wat de voordelen zijn van Lets Encrypt, leest u in dit artikel.

Lets Encrypt: een veilige verbinding voor uw website
Lets Encrypt is de naam van een bedrijf dat software aanbiedt om de verbinding van uw website te beveiligen. Door gebruik te maken van Lets Encrypt, krijgt u een certificaat in handen die uw website veiliger en betrouwbaarder maakt. U kunt dit certificaat herkennen aan de vermelding van https:// voor uw domeinnaam, die de bezoekers van uw website laten zien dat uw site helemaal veilig is. De gegevens van uw klanten kunnen niet onderschept of gestolen worden, maar uw website is honderd procent veilig.

Sluit u een hostingpakket af bij DeployServer, dan krijgt u hier gratis Lets Encrypt bij voor uw website. Dit betekent dat u uw website niet alleen online kunt zetten, maar ook gebruik kunt maken van een volledig veilige verbinding.

De voordelen van een veilige verbinding met Lets Encrypt
Het bewerkstelligen van een veilige verbinding met behulp van Lets Encrypt brengt enkele interessante voordelen met zich mee. Ten eerste weet u op deze manier dat de gegevens van uw klanten nooit onderschept en gestolen kunnen worden: iets wat zeker belangrijk is voor een webwinkel. Een webwinkel dient namelijk regelmatig online betalingen te verwerken, die in ieder geval niet onderschept kunnen worden als u een hostingpakket met Lets Encrypt heeft afgesloten.

Een ander voordeel van Let’s Encrypt bij uw hostingpakket, is dat uw website een veilige en betrouwbare indruk achterlaat bij uw bezoekers. Door https:// voor uw domeinnaam te zetten, laten we duidelijk zien dat uw website helemaal veilig is en de bezoekers van uw website geen gevaar kunnen lopen bij het openen van uw online visitekaartje. Voor veel bezoekers neemt dit een grote drempel weg en zeker als er online aankopen gedaan moeten worden, waarbij er online betaald moet worden. Door een hostingpakket met Lets Encrypt af te nemen bij DeployServer, kunt u zomaar meer klanten krijgen en dus meer omzet maken.