Overstap naar datacenter BIT

Dinsdag 12 februari 2019

Overstap naar datacenter BIT

Een betrouwbare zakelijke internet service provider is BIT. Zij zijn gespecialiseerd in internetverbindingen, colocatie, managed hosting en outsourcing, De betrouwbaarheid is het uitgangspunt van de diensten. Alles is georganiseerd rond de centrale behoefte van zakelijke internetgebruikers en daarbij gaat het over continuïteit.

Eisen zakelijke gebruikers
Als zakelijke gebruiker mag je hoge eisen stellen aan je internetverbinding. Goed om te weten is dat de BIT-datacenters gebaseerd zijn op de laatste stand van de techniek. Daarbij voldoen zij ook aan de hoogst mogelijke standaard op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid. Het motto van BIT is: "Het hart van de dienstverlening klopt in de datacenters," Daarbij worden alle voorzieningen voor de serverruimtes redundant uitgevoerd. BIT zorgt voor een veilig gevoel, zij beheren een drietal datacenters in Ede. Deze zijn volledig in eigendom. Ook functioneren deze datacenters volstrekt onafhankelijk van elkaar.

Certificering BIT
De datacenters zijn gecertificeerd conform ISO/IEC 27001, dit zijn de hoogste internationale standaard voor informatiebeveiliging. Er is een ISO-stempel gezet op de informatiebeveiligingsmaatregelen. Voor de mensen die het nog niet weten, ISO/IEC 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging. De volledige dienstverlening van BIT is ook NEN 7510 gecertificeerd.


Copyright © 2019 DeployServer. All Rights Reserved.
Alle op deze website genoemde prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies | Herroepingsrecht